top of page

Mise-en-place

OP MAAT VAN UW WENSEN

  • Voor Horeca, traiteurs en cateraars.

  • Alle bewerkingen van groente, fruit, vlees, vis... volgens uw receptuur (geheimhouding van recept contractueel verzekerd).

  • Mise-en-place op maat van uw wensen.

Mise-en-place (18 van 48-web).jpg

ALLE EXPERTISE ONDER 1 DAK

  • Jarenlange kennis en expertise.

  • We nemen het voorbereidend werk en kleine taken uit handen waardoor U zich kan concentreren op creativiteit en afwerking.

  • Tekort aan personeel in uw zaak wordt efficiënt opgevangen.

  • Afwezigheid door ziekte of verlof vormt geen gevaar voor de continuïteit door de grootte en diversiteit van ons team.

  • Onze teams worden aangestuurd door ervaren chefs die uw recept nauwgezet, tot in het kleinste detail, opvolgen.

  • Grote, professionele, ruimtes (aparte warme en koude keuken, koeling, afwas, stock).

  • Levering gebeurt FAVV-conform.

mise-en-place.jpg

KOSTENBESPAREND

  • Groepsaankoop bij onze leveranciers.

  • Uurloon van ons team dekt de volledige loonkost.

  • U bespaart op lonen, energie, grondstoffen, 
    opslagruimte, machines...

Mise-en-place (39 van 48-web).jpg

Waarom kiezen voor Footstep?

  • Op maat en de wensen van de klant

  • Flexibiliteit

  • Gekwalificeerd team

  • Continuïteit verzekerd

  • Kostenbesparend voor de klant

Interesse?

Contacteer Luc De Zaeyer

Manager horeca
0490/56 63 74

luc.dezaeyer@footstep.be

luc.jpg
bottom of page